ЗА НАС

Правна кантора "Андреев"

 

Основите на правна кантора “Андреев” са поставени от адвокат Стилян Андреев - магистър по право и икономика.

Кантората се е доказала с високия си професионализъм и компетентно обслужване. Главната ни цел винаги е била и ще бъде намиране на най-добрия вариант и реализиране на положителен резултат с минимален риск за клиентите ни.

Стремим се да предоставяме първокласни правни услуги и точно да изпълняваме поетите ангажименти, постигайки и максимална ефективност по отношение на време и средства.

Ние осигуряваме гъвкави правни решения и изготвяме индивидуални правни концепции и стратегии в зависимост от спецификата на конкретния случай. Гарантираме бързо и ефикасно постигане на оптимални резултати.

Нашите ценности са професионализъм и компетентност, съчетани с уважение към клиента и себераздаване в работата ни. За нас е важно да спечелим и оправдаем доверието Ви, за да изградим дълготрайни партньорски взаимоотношения.

С оглед качественото и комплексно обслужване на нашите клиенти правна кантора “Андреев” изгражда и поддържа отлични партньорски взаимоотношения с редица нотариуси, частни и държавни съдебни изпълнители, застрахователни дружества, счетоводни и консултантски кантори.

 

ПРАВНА КАНТОРА "АНДРЕЕВ" - ВАРНА

Адвокат Варна - Стилян Андреев предоставя правни услуги, консултации и процесуално представителство. Стреми се точно да изпълнява поетите ангажименти, постигайки максимална ефективност по отношение на време и средства.

ЗА КОНТАКТИ

Адрес: ул. Хан Кубрат 9Б

9000 Варна, България

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон: 0884 05 99 89