Вещно право. Недвижими имоти. Строителство
House

Предоставяме на клиентите си пълно правно обслужване по строителните договори, споразумения, изготвяне на договори за наем, договори за управление на недвижими имоти и многофункционални комплекси, както и процесуално представителство по всякакви дела от вещноправен характер.

Съветваме и посредничим за избора на най-подходящия за Вас недвижим имот и придобиването му. Извършваме цялостно правно проучване на историята на собствеността, липса на тежести от трети лица на недвижимия имот. Предлагаме и най-подходящия начин за придобиване на недвижимия имот – нотариален акт, апорт и др. в зависимост от конкретните икономически нужди, както и консултации за всички аспекти, които могат да възникнат от данъчен характер.

Посредничим при комасацията /окрупняване/ на земеделски земи – снемане на пълния статус на собствениците на имотите, издирване и преговаряне със собствениците, представителство във всички държавни и общински служби.

 

ПРАВНА КАНТОРА "АНДРЕЕВ" - ВАРНА

Адвокат Варна - Стилян Андреев предоставя правни услуги, консултации и процесуално представителство. Стреми се точно да изпълнява поетите ангажименти, постигайки максимална ефективност по отношение на време и средства.

ЗА КОНТАКТИ

Адрес: ул. Хан Кубрат 9Б

9000 Варна, България

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон: 0884 05 99 89