ЦЕНИ

Политика на правна кантора “Андреев” е да се договори и постигне взаимно приемлив размер на адвокатския хонорар, както за нас така и за нашите клиенти, като изцяло се съобразяваме и с Вашите финансови възможности. Предлагаме и възможност за разсрочено плащане.

Цените на правна кантора „Андреев” за предоставяне на правни консултации, изготвяне или снабдяване с документи с правна насоченост, съдействие при провеждане на преговори, процесуалното представителство по дела пред български съдилища, както и други правни услуги, се определят съобразно правната и фактическа сложност на всеки отделен казус, обема на възложената работа и времето, необходимо за извършването й. За пълнота и коректност на изложението е необходимо да отбележим, че цените на различните адвокатски услуги в България не могат да бъдат в размер по-нисък от определените такива съгласно Наредба № 1 от 9 юли 2004 г. за минималните размери на адвокатските възнаграждения, издадена от Висшия адвокатски съвет.

 На основание чл. 38, ал. 1 от Закона за адвокатурата адвокатите на правна кантора “Андреев” си запазват правото по собствена преценка да предоставят  безплатно адвокатска помощ и съдействие на:

  1. лица, които имат право на издръжка;
  2. материално затруднени лица;
  3. роднини, близки или на друг юрист.

 

ПРАВНА КАНТОРА "АНДРЕЕВ" - ВАРНА

Адвокат Варна - Стилян Андреев предоставя правни услуги, консултации и процесуално представителство. Стреми се точно да изпълнява поетите ангажименти, постигайки максимална ефективност по отношение на време и средства.

ЗА КОНТАКТИ

Адрес: ул. Хан Кубрат 9Б

9000 Варна, България

Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Телефон: 0884 05 99 89